Razočaran strateg Veleža

Dudić: Nismo ovo zaslužili, srećom nije bilo ozlijeđenih

"Vidjela je cijela javnost. Mislim da ovo Velež nije zaslužio. Svako ko dođe u Mostar ima uslove za igru i za sve, a ovo danas ne znam na šta liči. Detalj koji je odlučio pobjednika, nek procijene kako je bilo i šta je bilo" kaže Dudić.
Sport / Nogomet | 01. 05. 2022. u 18:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ždrijeb je tako odlučio da Velež tu negdje u sredini trećeg kruga uđe u seriju utakmica protiv klubova koji se bore za opstanak ili su u opasnoj zoni, u najboljem slučaju u drugom dijelu tabele. Sloboda, Radnik, Posušje, danas Leotar. Rođeni su uspjeli savladati Slobodu i Posušje, protiv Radnika su dohvatili bod, na kraju je jedan dobra serija zaustavljena u Trebinju.

Značaj bodova je učinio svoje, Leotar je igrao tako kako je igrao, na kraju je došao do tri boda. Bilo je čvrstih duela, oštrih startova, na kraju i sporan jedanesterac. Feđa Dudić u onom prvom komentaru nakon utakmice je rekao sljedeće:

"Vidjela je cijela javnost. Mislim da ovo Velež nije zaslužio. Svako ko dođe u Mostar ima uslove za igru i za sve, a ovo danas ne znam na šta liči. Detalj koji je odlučio pobjednika, nek procijene kako je bilo i šta je bilo. Iskreno, ne znam šta da kažem nakon svega. Jedino dobro danas je da se niko nije ozlijedio jer je bilo nekakvih startova, jer ne mogu da vjerujem da se ovako može igrati u 2022. godini" dodao je Dudić na kraju.

Kopirati
Drag cursor here to close