Zadovoljni trener

Dudić: Mladi su odigrali fenomenalno, Posušje zaslužuje ostati u ligi

Velež je treći put ove sezone pobijedio Posušje, dosad i najuvjerljivije s 5:2 u golijadi na stadionu Rođeni.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2022. u 20:23 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posušje očito leži Veležu jer su mu Rođeni u tri utakmice zabili 11 golova, uključujući pet danas. 

“Moram čestitati momcima, prije svega na ozbiljnosti na ulasku u utakmicu. Puno je postići pet pogodaka, imali smo situacija da postignemo još. Mogli smo još nešto i primiti, posebno na početku drugog poluvremena. Mogla je utakmica ući u neku neizvjesnost. Zamjerke su gol na kraju prvog poluvremena i u 89. minuti. Ne treba nam to, posebno gol iz prekida. Jednostavno, sada sebi možemo dozvoliti te luksuze, da napravimo ovako neke stvari. Drago mi je da imamo puno strijelaca, da se lista širi”, rekao je Dudić poslije utakmice, prenosi SportCentar.

Dudić je u prvi sastav uvrstio nekoliko mladih igrača, koje je kasnije posebno pohvalio. 

Bljesak.info / Alen Dejanović

“Velež je danas igrao sa tri mlada igrača. Prije sam ih znao kuditi, ali sada zaslužuju sve čestitke. Natjerali smo ih da zasluže da igraju, a ne da ih stavimo zato što je netko izmislio pravilo da moraju igrati. Oni sada zaslužuju. Prije sam u nekim utakmicama jedva čekao poluvrijeme da barem jednog zamijenim. Sada su počeli Bajrić, Salčin i Dejanović, svi su odigrali fenomenalne utakmice. Trebao je ući i Džanković. Falilo nam je izmjena, jer su neke bile neplanirane. Idemo do kraja na pobjedu u svakoj utakmici. Želimo do 19. svibnja biti pravi i u nekom natjecateljskom ritmu”.

Dudić je i gostima iz Posušja poželio da ostanu u ligi.

“Nije floskula, ljudi zaslužuju po svemu da ostanu. Od uvjeta do infrastrukture. Odeš kod njih, pobijediš, oni te isprate aplauzom. Zaista nije floskula, želim im ostanak, jer Posušje treba Premijer ligi BiH”, zaključio je Dudić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close