Nakon šest utakmica bez poraza

Leotar sa penala zaustavio Velež

Duel Vehabovića i Krstovskog, sudac Bandić je okarakterisao kao najstrožu kaznu. Teško su se igrači Veleža kao i klupa pomirili sa ovom diskutabilnom odlukom, ali je Dujković pogodio sa bijele točke iako je Bogdanović pročitao stranu.
Sport / Nogomet | 01. 05. 2022. u 18:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Serija Veleža od šest utakmica bez poraza je prekinuta u Trebinju. U posljednjem susretu 28. kola Leotar je slavio 2:1, što je prva pobjeda sastava iz Trebinja u međusobnim susretima nakon travnja 2011. godine. Domaća momčad je stigla do prednosti u finišu prvog poluvremena, Čubrilo je centrirao, Santrač je najbolje reagirao pred golom Veleža.

Velež će utakmicu vratiti na početak u desetoj minuti nastavka zahvaljujući golu Vehabovića. U nastavku utakmice je bilo prilika kako na jednoj tako i na drugoj strani, na kraju je odluka pala sa bijele točke. Duel Vehabovića i Krstovskog, sudac Bandić je okarakterisao kao najstrožu kaznu. Teško su se igrači Veleža kao i klupa pomirili sa ovom diskutabilnom odlukom, ali je Dujković pogodio sa bijele točke iako je Bogdanović pročitao stranu.

Leotar nakon današnjeg trijumfa ima 27 bodova na svom kontu, barem je u ovom trenutku prvi iznad crte, dok je Velež ostao na 34 boda, na šestom mjestu.

Kopirati
Drag cursor here to close