Nova tribina napreduje

Domaći "Teatar snova" niče u Vrapčićima

Navijači s nestrpljenjem iščekuju završetak radova kako bi uživali u poboljšanoj atmosferi na stadionima svojih omiljenih klubova.
Sport / Nogomet | 25. 01. 2024. u 20:25 Z.S. | Bljesak.info
Izlivena temeljna ploča za novu tribinu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U protekla tri dana, HŠK Zrinjski je započeo realizaciju svog najvećeg infrastrukturnog projekta u povijesti. Uklanjanjem istočne tribine stadiona, klub je otvorio put izgradnji nove tribine koja će postati dom osmerostrukog prvaka Bosne i Hercegovine.

Paralelno s tim, gradski rival Velež također nije stajao mirno. U skladu s najavama, prva faza radova na izgradnji južne tribine stadiona "Rođeni" je uspješno završena.

"Planira se početak druge faze radova u narednim danima. Dinamika radova je zadovoljavajuća, a povoljne vremenske prilike podržavaju brzi napredak. Ukoliko sve ide prema planu, nova tribina će biti spremna do početka sljedeće sezone", priopćio je Velež.

Uoči proljetnog nastavka sezone, Velež Mostar zauzima treće mjesto s učinkom od 9 pobjeda, 6 neriješenih rezultata i 3 poraza.

Ovo predstavlja veliki korak naprijed u infrastrukturnom razvoju stadiona. Važno je napomenuti da su 2006. godine izgrađene mala istočna i velika sjeverna tribina, dok je 2008. godine obnovljena velika zapadna tribina

Stadion, kapaciteta 7000 gledatelja, je doživio svoju prvu službenu utakmicu pod reflektorima 8. kolovoza 2020., kada je Velež u mostarskom gradskom derbiju pobijedio Zrinjski s rezultatom 2:0.

Ovi značajni infrastrukturni projekti na stadionima Zrinjskog i Veleža ne samo da poboljšavaju sportske objekte, već i pridonose razvoju nogometne scene u regiji.

Navijači s nestrpljenjem iščekuju završetak radova kako bi uživali u poboljšanoj atmosferi na stadionima svojih omiljenih klubova.

Kopirati
Drag cursor here to close