Nije negirao

Dodik novinaru odgovorio na pitanje o pogodovanju Borcu: "Eto vi ste pošteni"

Milorad Dodik odgovorio je na FACE TV-u na pitanje o ovosezonskom pogodovanju Borcu.
Sport / Nogomet | 29. 04. 2024. u 12:05 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u nedjelju je gostovao na Face TV kod poznatog voditelja Senada Hadžifejzovića.

Tijekom emisije dotakli su se i sportskih tema, konkretno FK Borac.

"Borac je prvi, jesi li vidio kako sve ove federalne klubove 'buškamo' redom?", pitao je Dodik Hadžifejzovića, koji se nadovezao:

"Joj, što sa sudijama to 'ludilo' radite", poručio mu je Hadžifejzović aludiravši na to da su navijači, ali i treneri i igrači većine klubova u Wwin ligi ogorčeni suđenjem u utakmicama protiv Borca u kojima su često "izvlačili deblji kraj", te u velikoj većini slučajeva s pravom smatraju da su oštećeni.

"Au, a vi ste pošteni? 'Ubiste' se od poštenja… Vi 'pužete' od poštenja… Vi ništa ne možete pošteno", rekao je Dodik koji se potom "prebacio" na košarku.

"Borac je prvak, Igokea je svaki put šampion…", kazao je Dodik, na što ga je voditelj prekinuo i poručio mu da je Bosna nedavno pobijedila Igokeu u Skenderiji.

Razgovor između Dodika i Hadžifejzovića možete pogledati u videu ispod od 1:46:30.

Video: Milorad Dodik na FACE TV

Podsjetimo i posljednja utakmica koju je Borac igrao protiv Širokog Brijega podigla je veliku buru u javnosti.

Naime, Borcu je dosuđen jedanaesterac u 50. sekundi utakmice kojeg je uspješno realizirao Nišić za vodstvo ekipe, no to je ipak ostalo u sjeni s obzirom da se velika većina javnosti, kao i mediji propitkivali je li uopće postojao kontakt za dosuđivanje jedanaesterca.

Široki je došao do izjednačujućeg pogotka u 54. minuti preko Mamića, a dodatno ulje na vatru dolio je i drugi pogodak Borca no ovog puta nije se pričalo o sucima koliko o nigerijskom napadaču Stephenu Chineduu koji je nespretno propustio loptu koja je došla do Jurilja, a koji je veoma lako realizirao pogodak.

Bilo kako bilo, Borac je zadnjom pobjedom došao još jedan korak bliže tituli, dok ih prati HŠK Zrinjski u nadi kako će do kraja Borac ipak napraviti "kiks".

Sažetak utakmice između FK Borac i NK Široki Brijeg možete pogledati na videu ispod.

Video: WWin liga BiH (29. kolo): Široki Brijeg - Borac 1:2
Kopirati
Drag cursor here to close