Korak ka tituli

Borac dobio jedanaesterac u prvoj minuti, pobjedom uvećao prednost ispred Zrinjskog

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Borac je po velikoj vrućini svladao Široki Brijeg s 2:1 u Čitluku.
Sport / Nogomet | 28. 04. 2024. u 14:50 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Borac je protiv Širokog Brijega tražio i petu pobjedu u ovoj sezoni, ali i pobjedu koja bi ga približila tituli prvaka Bosne i Hercegovine. Da se ne prepusti ništa slučaju pobrinuo se sudac Dragan Kesić iz Gradiške koji je dosudio jedanaesterac za Borac i to u 50. sekundi!

Jakov Blagaić pao je u duelu s Barišićem u šesnaeastercu domaćih i Kesić je odmah pokazao na bijelu točku. Domaći su dugo prosvjedovali, no Kesić je ostao pri svom, a Jovan Nišić pogodio je za vodstvo Borca.

Nešto kasnije Kpan je pao u šesnaestercu Borca, no Kesić nije ništa pokazao što je samo pojačalo bijes kod Širokog, a to se vidi i iz Facebook posta NK Široki Brijeg.

U drugom dijelu Široki ipak izjednačava, a Luka Mamić pogađa za 1:1. Ipak, Borac ponovno vodi samo četiri minute kasnije. U 58. minuti nakon kornera neobjašnjivo sam ostaje Alen Jurilj i zabija svom bivšem klubu.

Deset minuta prije kraja Makarić je mogao sam sve riješiti, Blagaić ga je dobro proigrao, ali u situaciji kada je ostao sam ispred vratara čuvar mreže Širokog ga je nadmudrio.

Do kraja je ostalo 2:1, tako da će Zrinjski morati dobiti Posušje kako bi ostao u igri za naslov.


Standings provided by Sofascore
Kopirati
Drag cursor here to close