DNK trag

Dio Boysa pokušao pobjeći iz Grčke. Grci tvrde: Ubojica je napravio propust

U kombiju su pronađeni noževi i palice za koje se vjeruje kako su bile korištene u neredima u Ateni.
Sport / Nogomet | 08. 08. 2023. u 18:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grčki navijač atenskog nogometnog kluba AEK ubijen je nožem u noći na utorak tijekom tučnjave s navijačima zagrebačkog Dinama i atenskog Panathinaikosa koji su u dobrim odnosima s Bad Blue Boysima. U sukobima navijača najmanje je šestero ozlijeđenih prije prve utakmice trećeg pretkola Lige prvaka koja se trebala odigrati večeras u 20:45 na stadionu AEK-a, ali je nakon ubojstva odgođena.

Grčki mediji navode da je hitna pomoć prebacila izbodenog 29-godišnjeg mladića u bolnicu, gdje su se liječnici skoro dva sata borili kako bi mu spasili život, ali nisu uspjeli.

Grčki Newsit javlja da je policija uvjerena kako se ubojica nalazi među 100-tinjak uhapšenih huligana. "Ubojica je napravio propust. Na preminulom navijaču je ostao DNK trag pa policija uzima DNK od svakog uhapšenog te ga uspoređuje s onim pronađenim na odjeći ubijenog navijača", piše Newsit.

Nož kojim je izvršeno ubojstvo još nije pronađen.

Grčki mediji također pišu kako je tamošnja policija na granici sa Sjevernom Makedonijom uhitila sedam hrvatskih državljana koji su kombijem pokušali napustiti zemlju.

U kombiju su pronađeni noževi i palice za koje se vjeruje kako su bile korištene u neredima u Ateni.

Također, jedan hrvatski državljanin priveden je i na granici s Albanijom zbog sumnji da je sudjelovao u neredima.

Kopirati
Drag cursor here to close