Ofenzivni vezni

Dinamov igrač na posudbi u Zrinjskom

Višegodišnji profesionalni ugovor potpisao je krajem 2020. godine.
Sport / Nogomet | 21. 01. 2022. u 15:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripremama Zrinjskog u Međugorju u petak se priključio 20-godišnji Niko Janković, ofenzivni vezni igrač koji je u redove HŠK Zrinjski stigao na posudbu iz GNK Dinamo u trajanju do lipnja 2023. godine.

Janković je seniorsko iskustvo počeo skupljati u dresu GNK Dinamo II, višegodišnji profesionalni ugovor potpisao je krajem 2020. godine, dok je prvi dio aktualne sezone proveo na posudbi u dresu HNK Gorica.

Podsjetimo, Sergej Jakirović i njegov stručni stožer isplanirali su osam kontrolnih utakmica u sklopu prriprema za nastavak sezone. U siječnju će Plemići imati tri provjere, sve tri s hrvatskim niželigašima. Prvo će 22. siječnja igrati s Neretvom, četiri dana kasnije s Jadranom iz Ploča, a 29. siječnja s hrvatskim drugoligašem Croatijom iz Zmijavaca.

Nakon turnira u Gabeli (5. i 6. veljače), gdje će im mogući protivnici biti domaći GOŠK, Tuzla City i Neretva, dogovorene su utakmice s Krupom (9. veljače) i Igmanom iz Konjica (12. 2.). Generalka je 19. veljače, a protivnik će im biti Leotar iz Trebinja. Ta utakmica najvjerojatnije se igra u Mostaru. Sedam dana kasnije krenut će i Premijer liga, a HŠK Zrinjski će pohod na titulu nastaviti utakmicom kod Rudara u Prijedoru.

Kopirati
Drag cursor here to close