Izvanredna presica

Jakirović produžio sa Zrinjskim: "Ostao je jer ima još toga za pokazati!"

Šef struke HŠK Zrinjski Sergej Jakirović produžio je ugovor s mostarskim klubom na još jednu sezonu.
Sport / Nogomet | 20. 01. 2022. u 13:30 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski zaintrigirao je jutros novinare, poslavši im poziv na "izvanrednu press konferenciju". No, ubrzo su novinari, i to brojni, doznali o čemu se radi. Trener Zrinjskog Sergej Jakirović produžio je ugovor na još jednu godinu.

Jakirović je ove zime umalo otišao u Dinamo, no mostarski klub uspio je "pobijediti" puno bogatijeg hrvatskog prvaka i zadržati svog trenera, a sada ga je obavezao na još jednu godinu.

"Zadovoljni sa svim faktorima u klubu i oko kluba, od uprave, struke, do navijača. Svatko radi svoj dio posla i svi zajedno idemo ka sedmoj tituli, ali istovremeno pripremamo se i za europsko ljeto. Danas smo produžili ugovor s trenerom koji je bio najozbiljniji kandidat da preuzme velikana s ovih prostora, zagrebački Dinamo. Unatoč tome trener je izrazio želju da ostane, jer ima puno toga dati ovom klubu. Na tome mu iskreno hvala, a od nas ima punu podršku da napravi još bolji Zrinjski", rekao je predsjednik kluba Denis Lasić, dodavši kako je s Jakirovićem produženo do 31. svibnja 2024. godine.
 
"Obično kada su izvanredne press konferencije radi se o dolascima nekih igrača, no ovaj put smo napravili iznimku, jer imamo puno više od igrača. Imamo glavnog igrača, od kojeg puno očekujemo, ali od kojeg smo dobili što smo tražili. Dobili smo trenera koji je 24 sata posvećen  nogometu i klubu, za godinu dana se identificirao, prepoznao što radimo, postao pravim dijelom ovog kluba", rekao je izvršni dopredsjednik Zrinjskog Danko Šulenta te dodao:
 
Bljesak.info / Sergej Jakirović produljio sa Zrinjskim

"Uspjeli smo se othrvati zanimanju Dinama i drago nam je da je trener ipak prepoznao da ima još što pokazati. U budućnosti će doći vrijeme da preuzme Dinamo veliki klub ili neku reprezentaciju. Znate i sami da je bio blizu da preuzme reprezentaciju BiH, ali hvala Bogu pa je preuzeo naš klub. Možemo samo poželjeti da nastavi kao dosad, jer i ovo je dovoljno za velike stvari".
 
Sergej Jakirović je izjavio kako je sretan što je klub prepoznao njegov rad i ponudio mu produženje.
 
"Meni je od prvog dana lijepo ovdje, ali svjestan sam da su rezultati su ti koji generiraju raspoloženje. Svjestan sam da ispočetka nije bilo bajno, ali sve je ovo proces. Ovo je za mene velika odgovornost, želim nastaviti putem koji radimo, kako bi osvojili titulu koju priželjkujemo i zahvaljujem se na povjerenju čelnicima kluba", istaknuo je Jakirović.
 
Inače, uz šefa struke Jakirovića produženje ugovora dobio je i kompletan njegov stručni stožer.
Kopirati
Drag cursor here to close