M.T. Abraham Group

HŠK Zrinjski ima novog generalnog sponzora: "Ulažemo u njihove velike planove!"

HŠK Zrinjski Mostar dobio je novog generalnog sponzora. Radi se o tvrtki M.T. Abraham Group s kojom je HŠK Zrinjski potpisao ugovor o generalnom sponzorstvu u trajanju na pet godina, odnosno do sezone 2025./2026.
Sport / Nogomet | 15. 12. 2021. u 12:52 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Društvena odgovornost i uključenost u zajednicu dvije su temeljne vrijednosti M.T. Abraham Group, a ulaganje u zajednicu, uz poslovne i etičke vrijednosti, imaju ključnu ulogu u uspjehu Grupacije. U M.T. Abraham Groupu vjeruju da su kultura, obrazovanje i sport najbolje platforme za promicanje postignuća, kreativnosti i predanosti, posebno među mlađom generacijom.

Kao dio najvećeg sponzorstva u povijesti kluba, HŠK Zrinjski će zajedno s M.T. Abraham Group razviti i obrazovni program koji će biti prilagođen mlađim uzrastima kluba i osigurati predanost izvrsnosti, kako na terenu tako i izvan njega, uz promicanje akademskih postignuća i budućih ciljeva mladih, priopćio je šesterostruki prvak BiH.

"HŠK Zrinjski Mostar jedan je od najznačajnijih klubova u regiji, te vodeći klub u Bosni i Hercegovini. HŠK Zrinjski ima velike planove u godinama koje su pred nama i želimo uložiti sredstva kako bi se ti planovi ostvarili. Odlučno, dosljedno i uz puno zalaganja naših navijača, uprave, trenera i igrača, želimo dati veliki doprinos kako bi HŠK Zrinjski Mostar uzletio do novih visina u domaćim i europskim natjecanjima”, izjavio je Amir Gross Kabiri, predsjednik M.T. Abraham Group.

"Želimo izraziti našu zahvalnost M.T. Abraham Group na čelu s predsjednikom Amirom Grossom Kabirijem koji je prepoznao HŠK Zrinjski kao jedan od najistaknutijih i najprestižnijih nogometnih klubova u Bosni i Hercegovini, ali i njegovu značajnu ulogu u zajednici, kao i potencijal da nastavi rasti kao klub. Pred nama je dugogodišnja suradnja i uvjeren sam da će ta suradnja biti uspješna za obje strane”, riječi su Denisa Lasića, predsjednik HŠK Zrinjski Mostar.

"Glavni zadatak nas igrača i trenera je igra na terenu, a da bismo postigli dobre rezultate, osvajali trofeje i igrali u europskim natjecanjima potrebna je financijska stabilnost. Uz podršku M.T. Abraham Group nastavit ćemo pobjeđivati i ostvarivati zacrtane ciljeve.", istaknuo je i Nemanja Bilbija, kapetan Zrinjskog i najbolji igrač Premijer lige.

Kopirati
Drag cursor here to close