Petar Sučić

Dinamo produžio ugovor s talentiranim bh. veznjakom

Dinamo je produžio ugovor s mladim veznjakom Petrom Sučićem, juniorskim reprezentativcem BiH. Sjajna igra protiv Astane u Konferencijskoj ligi neposredno je prethodila produženju ugovora.
Sport / Nogomet | 02. 12. 2023. u 01:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dinamo je odlučio osigurati svoju budućnost te je produžio ugovor s mladim Petrom Sučićem.

Nekoliko situacija sa zadnje utakmice iz Astane možda najbolje ilustriraju njegov nogometni habitus, a posebno akcija koja je prethodila vodećm pogotku Modrih.

Primirio je Sučić loptu na sredini, povukao se nekoliko koraka kako bi što bolje 'skenirao' teren, a kad je osjetio da se pred njim otvorilo čitavo polje prostora, munjevito je povukao napad sa svoje polovice do kaznenog prostora, silovito potegnuo s 18 metara i tako isprovocirao vodeći Dinamov pogodak.

Upravo je izvedba u Kazahstanu ilustrativan primjer Sučićeva igračkog profila – vješt u razgradnji suparničkih akcija, čvrst u duelima uz primjetan dašak kreacije, igračku finesu, osjećaj za prostor, drskost u izlascima pred vratara, piše Gol.hr.

"Prezadovoljan sam. Kad dođete u Dinamo, zna se da neće biti lako, ali zato treniram cijeli život. Jedva sam čekao pripreme, potrudio sam se dati sve od sebe pa kako bude. I ispalo je super, Bogu hvala. Nadam se da će tako biti i u budućnosti", rekao je Sučić poslije potpisao novog ugovora.

Novi ugovor Sučića i Dinamo veže do 2027. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close