Odlučila UEFA

Dinamo mora skloniti transparente s istočne tribine

"klub je imao suglasnost Uefe za Europa ligu, dok za Ligu prvaka nažalost prema dostavljenom zahtjevu bannere mora ukloniti”, objavio je Dinamo.
Sport / Nogomet | 11. 10. 2022. u 00:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči utakmice Dinama i RB Salzburga na Maksimiru u sklopu 4. kola Lige prvaka, iz maksimirskog su kluba poslali priopćenje oko brendinga istočne tribine koja nije u funkciji nakon potresa 2020. godine.

"Za vrijeme odigravanja preostalih domaćih utakmica Uefa Lige prvaka do kraja prvog dijela sezone, odnosno za utakmice 4. i 5. kola skupine E protiv Salzburga i Milana na stadionu Maksimir, GNK Dinamo dobio je zahtjev od strane Uefe za uklanjanje brendinga Dinamovog grba i Zaklade Nema predaje s tribine istok, zbog smjernica brendinga Lige prvaka.

Podsjetimo, klub je odlučio postaviti brending Dinama i zaklade na tribini istok koja je nakon potresa zatvorena za gledatelje kako bi barem na taj način vizualno uljepšao jednu od tribina stadiona. Također, klub je imao suglasnost Uefe za Europa ligu, dok za Ligu prvaka nažalost prema dostavljenom zahtjevu bannere mora ukloniti”, objavio je Dinamo.

Kapacitet Maksimira bez istoka za utakmicu Dinama i Salzburga je 23.750 gledatelja. Gostujućih navijača stiže 480.

Kopirati
Drag cursor here to close