Posudba ili transfer?

Dinamo iz Bayerna dovodi mladog reprezentativca Hrvatske?

Mnogi su primijetili kako je Vidović zadnjih dana zapratio Dinamo na Instagramu pa to tumače kao signal nogometaša da se raduje budućem klubu.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2023. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema informacijama Germanijaka, mladi hrvatski reprezentativac Gabriel Vidović, igrač Bayerna, blizu je dolaska u Maksimir.

Ova priča traje već od početka prijelaznog roka, no u prvi tren, navodno, ljudi iz Vidovićeve blizine nisu bili zagrijani za Dinamo, Bayern je, pak, bio skloniji njegovoj prodaji nego posudbi s otkupom, koju predlaže Dinamo.

Ipak, kako vrijeme prolazi, a Vidović još nije pronašao klub u Njemačkoj, izgledno je da bi idućih dana moglo doći do dogovora s hrvatskim prvakom.

Mnogi su primijetili kako je Vidović zadnjih dana zapratio Dinamo na Instagramu pa to tumače kao signal nogometaša da se raduje budućem klubu.

Portal Germanijak navodno saznaje s više strana da je Vidović vrlo ozbiljna opcija, štoviše, da je u ovom trenutku blizu Dinamu.

Htio ga je već i Igor Bišćan, ali tada se to nije ostvarilo, a očito ga želi i Sergej Jakirović, koji je poznat kao trener, koji daje šansu mladim, potentnim igračima, koji pod njegovom paskom u pravilu napreduju. Možda je i to dodatno privuklo Vidovića.

Naime, sličnim su putem, iz Njemačke, u Rijeku došli Franjo Ivanović i Marco Pašalić i odmah 'eksplodirali' pa se i on vjerojatno nada da bi po njihovom obrascu mogao uspjeti u Dinamu.

Vidović je igrač koji može pokriti više pozicija u ofenzivnom dijelu momčadi, od lijevog krila do ofenzivnog veznog ili polušpice, tako bi dolaskom u Maksimir pojačao konkurenciju na tim mjestima.

Kopirati
Drag cursor here to close