Dečko ostavlja dojam

Barcelona želi mladog hrvatskog golgetera?

Gabriel Vidović je za drugu momčad Bavaraca zabio je 12 golova u 20 ovosezonskih susreta, a Transfermarkt ga procjenjuje na dva milijuna eura vrijednosti.
Sport / Nogomet | 24. 01. 2022. u 13:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema pisanju njemačkog portala Sport1, španjolski gigant Barcelona želi mladog hrvatskog golgetera Gabriela Vidovića, 18-godišnjeg napadača koji igra za drugu momčad minhenskog Bayerna.

Vijest je prenijela platforma Bavarian Football Works koja navodi kako je Bayern zainteresiran za čak dva igrača Barcelone, Sergina Desta i Pedrija. Isti izvor navodi kako su Bavarci već prišli igračima, što nije najbolje sjelo klubu s Camp Noua.

Vidović je inače standardni prvotimac druge Bayernove momčadi te se očekuje da uskoro potpiše profesionalni ugovor, prenosi Index.hr.

Mladi Vidović je za drugu momčad Bavaraca zabio je 12 golova u 20 ovosezonskih susreta, a Transfermarkt ga procjenjuje na dva milijuna eura vrijednosti.

Trener prve momčadi Julian Nagelsmann navodno mu već od studenog pokušava dati šansu i u prvoj momčadi, ali hrvatski napadač ima probleme s ozljedama.

Vidović je igrao za nekoliko hrvatskih mladih reprezentacija, a u rujnu je debitirao i za U-21 momčad koju vodi Igor Bišćan.

Kopirati
Drag cursor here to close