Transfer - bomba s Maksimira

Fabrizio Romano: Dinamo ima odgovor na transfer Perišića?

Dinamo i Brekalo su već dogovorili njegovu plaću, koja bi iznosila 110 tisuća eura mjesečno, dakle za šest mjeseci Josip bi na ime plaće zaradio 660 tisuća eura.
Sport / Nogomet | 24. 01. 2024. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Josip Brekalo stiže na posudbu u Dinamo, objavio je Fabrizio Romano.

Kao što su Sportske novosti doznale, Andy Bara, igračev menadžer, u Maksimiru je u utorak dogovarao detalje prelaska 25-godišnjeg ofenzivca u zagrebački klub.

Zadnje informacije kažu da je posao pred dogovorom, ali još nije sve gotovo.

"Mislim da bi uskoro trebao doći odgovor Fiorentine na Dinamovu ponudu. Držim da bi Fiorentina mogla sniziti odštetni zahtjev za posudbu, pa bi moglo doći do konačnog dogovora. Ne možemo naravno ništa unaprijed zaključiti, ali.... Ukoliko padne konačni dogovor, Brekalo bi mogao stići za nekoliko dana", rekao je Bara u utorak.

Talijanski mag za transfere jutros je objavio vijest o posudbi, uz već ponovljene uvjete - Brekalo će u redove Modrih stići iz Fiorentine uz odštetu od 100 tisuća eura.

Ako Dinamo osigura novi naslov prvaka, kako piše Romano, Brekalo bi trebao dobiti bonus od 100 tisuća eura, a uđu li nakon toga i u skupinu Lige prvaka, novi bonus trebao bi iznositi 200 tisuća eura.

Međutim, kako tvrde Sportske novosti, posao još nije završen, i to su im jutros potvrdili iz Maksimira.

Fiorentina još uvijek nije odgovorila na Dinamovu ponudu, što ne znači da se takav pozitivan rasplet neće odviti već danas. Drugim riječima, i dalje je sve otvoreno i dok klubovi ne potvrde posao, ne možemo reći da je posao zgotovljen.

Dinamo i Brekalo su već dogovorili njegovu plaću, koja bi iznosila 110 tisuća eura mjesečno, dakle za šest mjeseci Josip bi na ime plaće zaradio 660 tisuća eura.

Ako Fiorentina pristane na ponuđene uvjete, bio bi to svakako drugi veliki igrački transfer jednog hrvatskog reprezentativca u HNL.

Prije nekoliko dana Hajduk je objavio dolazak Ivana Perišića, a Dinamo odgovor očekuje se već danima. HNL 'priča 2023/24' svakako postaje sve zanimljivija...

Kopirati
Drag cursor here to close