Mogla bi u zatvor

Devil Baby uhodila Chilwella, Gilmoura, Mounta

Ova 22-godišnjakinja, koja je sebe u jednom trenutku nazivala "Devil Baby", osim Mounta na meti je imala i Bena Chilwella (26) te Brightonovog Billyja Gilmoura (21).
Sport / Nogomet | 26. 05. 2023. u 01:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Atraktivnoj influencerici Orli Melissi Sloan prijeti zatvorska kazna nakon što je optužena za uhođenje Chelseajeve zvijezde Masona Mounta. Spomenuta je navodno s nogometašem provela vruću noć da bi ga potom krenula bombardirati telefonskim pozivima i porukama.

Ova 22-godišnjakinja, koja je sebe u jednom trenutku nazivala "Devil Baby", osim Mounta na meti je imala i Bena Chilwella (26) te Brightonovog Billyja Gilmoura (21).

Sloan je trenutačno poznata modna influencerica s više od 81.000 pratitelja na svojoj glamuroznoj Instagram stranici. Prije toga zarađivala je i do 50.000 funti godišnje prodajući svoje golišave slike na kojima jede "Percy Pigs" bombone.

Sloan se u četvrtak pojavila na Prekršajnom sudu u Westminsteru gdje je priznala jednu točku optužnice za uznemiravanje bez nasilja i dvije za uhođenje. Sudu je rečeno da je pozvana na zabavu u Chilwellovu kuću nakon što je razgovarala s njim preko Instagrama.

Sve je počelo na jednoj zabavi u domu Bena Chilwella. Gilmour je počeo dobivati poruke od 22-godišnje djevojke, a zabrinuo se zbog njihovih sadržaja. Sve je otkrio klubu, koji je povećao osiguranje oko nogometaša. Sloan, ipak, nije usporila s porukama.

"Cijela situacija je imala grozan učinak na mene. Nisam mogao spavati! Uzimao sam tablete za spavanje i smirenje. Sve se to negativno odrazilo na moju igru. Slala mi je poruke dok sam bio u novom gradu. Nisam nikoga znao, nisam imao prijatelje ili obitelj pored sebe. Jednom sam je vidio, i to vrlo kratko. Izrazito me zabrinula promjena tona u njenim porukama kako bi dobila moju pažnju. Orla je oštetila veze i prijateljstva koje sam stekao prije našeg upoznavanja", rekao je Billy Gilmour.

Kada je u pitanju Mount, navodi se kako je njega upoznala na zabavi te potom s njim i provela noć. Par je zatim nekoliko mjeseci bio u kontaktu, ali je zvijezda Chelseaja ipak odlučila prekinuti sve veze.

To za Sloan očito nije bilo dovoljno te ga je potom počela maltretirati porukama. Mount ju je blokirao, ali je to morao učiniti 21 put, onoliko koliko je Sloan mijenjala svoj broj mobitela.

Kopirati
Drag cursor here to close