Optušteni prvaci

Pep: Popili su sav alkohol pa pokazali zašto su prvaci

"Samo 48 sati nakon što su popili sav alkohol u Manchesteru, došli smo ovdje i odigrali dobru utakmicu. Zato smo prvaci. I to traje. Ovi igrači već dugi niz godina pokazuju nešto posebno," rekao je Guardiola.
Sport / Nogomet | 25. 05. 2023. u 09:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zaostala utakmica 32. kola Premiershipa između Brightona i Manchester Citya nije imala neku svoju težinu. Manchester City je prvak, Brighton je izborio Europu što je svakako najveća priča ove sezone na Otoku, tako da je susret na kraju i završio1:1. Pep Guardiola je nakon remija u Brightonu čestitao domaćoj momčadi, ali i pohvalio svoje igrače:

“Hvala vam puno, mislim da je to najveći kompliment za Brighton i za nas. Obje su momčadi željele igrati s loptom i bez nje, obje su momčadi pokazale želju i agresivnost, dale izvanredne golove, posebice mladi Enciso. Bila je to stvarno dobra utakmica, čestitam Brightonu što je i službeno osigurao mjesto u Europskoj ligi. Zaslužili su to 100 posto zbog načina na koji igraju”, rekao je Pep Guardiola.

Španjolac je posebno pohvalio svoju momčad.

"Danas su igrači Manchester Cityja pokazali zašto su prvaci. Samo 48 sati nakon što su popili sav alkohol u Manchesteru, došli smo ovdje i odigrali dobru utakmicu. Zato smo prvaci. I to traje. Ovi igrači već dugi niz godina pokazuju nešto posebno."

Manchester City do kraja sezone ima priliku osvojiti još dva trofeja, 3. lipnja na londonskom Wembleyju igrat će finale FA Kupa protiv gradskog rivala Manchester Uniteda, tjedan dana kasnije u Istanbulu finale Lige prvaka protiv

Kopirati
Drag cursor here to close