Susret u Mostaru

Deseto kolo Premijer lige BiH otvaraju Velež i Posušje

Karačić je pohvalio momčad Velež koja, kako je rekao, ima sjajne pojedince.
Sport / Nogomet | 05. 10. 2023. u 14:33 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Deseto kolo Premijer lige BiH otvaraju Velež i Posušje

Nakon remije na domaćem terenu protiv Tuzla Cityja (1:1) proteklog vikenda nogometaši Posušje u petak će u okviru 10. kola Premijer lige BiH gostovati u Mostaru kod Veleža.

''Zadovoljni smo dosadašnjim osvojenim bodovima, no očekivali smo više od utakmice s Tuzlom. Slijedi nam gostovanje kod Veleža, koji vrlo dobro i kvalitetno djeluje i igra. Znamo da će biti teško i da će veliki broj navijača doći bodriti Velež na svom terenu, ali vjerujemo da možemo ponoviti igre koje smo pružali do sada u devet kola, i da će to biti dovoljno da ostvarimo svoj cilj'', najavio je sutrašnju utakmicu trener Posušja Branko Karačić.

Karačić je pohvalio momčad Velež koja, kako je rekao, ima sjajne pojedince.

''Kao ekipa djeluju tehnički dotjerano i imaju sjajne igrače, traže igru, žele igrati i nadigravati se, ali i mi smo slična ekipa i ja kao trener tražim ne samo defanzivni dio nego da kroz igru dolazimo do šansi i rezultata. Mislim da će biti otvorena utakmica, a mi idemo s vjerom da im se možemo suprotstaviti. Veliku pažnju posvetit ćemo napadaču Haskiću, koji ulazi u formu'', dodao je.

Brazilski veznjak Joao Erick osvrnuo se na protekla dva mjeseca koja je proveo u Posušju:

''Zadovoljan sam i u Posušju se osjećam odlično. Ljudi su prema meni sjajni, dočekali su me na najljepši način i u gradu i u klubu, i drago mi je da sam ovdje''.

Govoreći o sutrašnjoj utakmici, kazao je kako su obje momčadi u dobroj formi i da očekuje izvrsnu utakmicu.

''Imamo jako dobru atmosferu i spremni smo za sutra. Tjedan je protekao dobro, spremni smo se sutra boriti za bodove'', istaknuo je Joao Erick.

Utakmica na stadionu Rođeni igra se u petak od 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close