Na slobodi čeka presudu

Dani Alves pušten na slobodu; skupio milijun eura jamčevine

Bivši igrač Barcelone mjesecima je tražio oslobađanje iz pritvora, no svaki put je odbijen zbog straha od bijega s obzirom na Alvesovo bogatstvo i visoku kupovnu moć.
Sport / Nogomet | 25. 03. 2024. u 12:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dani Alves, slavni brazilski nogometaš, danas će biti oslobođen iz zatvora nakon što je uspio prikupiti milijun eura potrebnih za jamčevinu.

Prema izvještaju Marce, sud u Barceloni odobrio je privremeno oslobađanje, te će Brazilac danas napustiti zatvor Brians 2.

Bivši igrač Barcelone mjesecima je tražio oslobađanje iz pritvora, no svaki put je odbijen zbog straha od bijega s obzirom na Alvesovo bogatstvo i visoku kupovnu moć.

Dodatno, budući da Brazil nema sporazum o izručenju sa Španjolskom, Ministarstvo pravosuđa više puta je odlučilo zadržati ga iza rešetaka, ali sada su popustili.

Još uvijek nije poznato odakle Alves dolazi do novca, s obzirom na to da je Neymarova obitelj odustala od pomaganja, iako se ranije tvrdilo da je Neymar upravo on dao novac svom bivšem suigraču iz Barcelone.

Podsjećamo, Alves je osuđen na zatvorsku kaznu od četiri i pol godine zbog seksualnog napada u Barceloni 30. prosinca 2022. godine.

Sada će biti na slobodi dok se ne donese pravomoćna presuda.

Inače, Dani Alves nikada službeno nije objavio kraj karijere, ali jasno je da je završio s profesionalnim igranjem nogometa na najvišoj razini. Posljednji angažman imao je u meksičkom UNAM-u, a ranije je nastupao za Barcelonu, Sao Paulo, PSG, Juventus, Sevillu i Bahiju.

Najznačajniji trag ostavio je u Barceloni s 408 odigranih utakmica, osvojivši 43 trofeja tijekom svoje karijere, što ga svrstava među najtrofejnije nogometaše svih vremena.

Za brazilsku reprezentaciju odigrao je 126 utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close