Nova odluka suda

Šok u Španjolskoj, sud pustio na slobodu osuđenog silovatelja Danija Alvesa

Podsjetimo, Alves je osuđen za silovanje u noćnom klubu u Barceloni, a sud mu je izrekao novčanu kaznu od 150 000 eura, gotovo pet godina kazne zatvora i zabranu približavanja žrtvi tijekom razdoblje od devet i pol godina.
Sport / Nogomet | 20. 03. 2024. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sud u Barceloni donio je odluku o puštanju bivšeg nogometaša Danija Alvesa, uz jamčevinu od milijun eura do izricanja konačne presude nakon uloženih žalbi. Brazilac je osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog seksualnog napada, a moći će izaći iz zatvora kada plati jamčevinu i preda svoje dvije putovni ce (brazilsku i španjolsku).

Podsjetimo, Alves je osuđen za silovanje u noćnom klubu u Barceloni, a sud mu je izrekao novčanu kaznu od 150 000 eura, gotovo pet godina kazne zatvora i zabranu približavanja žrtvi tijekom razdoblje od devet i pol godina, prenose Sportske novosti.

Sud je odobrio njegovo puštanje na slobodu do konačne odluke jer je procjenio da se rizik od bijega smanjio, a zabranjeno mu je napuštanje nacionalnog teritorija i obavezan je jednom tjedno javiti se sudu u Barceloni.

Kopirati
Drag cursor here to close