Početak priprema

Danas kreće Velež: Stiže još jedan Dinamov junior?

S pripremama za nastavak sezone u ponedjeljak će krenuti mostarski Velež.
Sport / Nogomet | 08. 01. 2024. u 08:14 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Dean Klafurić odradit će i prvi trening čime će početi pripreme Rođenih za proljetni dio sezone. Na pripremama će sigurno biti novih lica, a službeno je zasad potvrđeno tek jedno.

Dojučerašnji Dinamov junior Vito Čaić definitivno je važno pojačanje Veleža za nastavak sezone u Premijer ligi. Čaiću će ovo biti debitantska polusezona u seniorskom nogometu,no s obzirom da je Velež imao problema jesenas s pravilom zaštićenog igrača, 18-godišnji veznjak mogao bi imati bitnu ulogu u momčadi Deana Klafurića. 

Uostalom kako je sam Čaić rekao, u Mostar je došao na nagovor upravo Klafurića.

“Trenera Klafurića znam već duži vremenski period. Na ljeto smo krenuli s kontaktima, došao je zimski prijelazni rok i odlučili smo da je došlo vrijeme da dođem u Velež. Najvažnije mi je bilo da igram seniorski nogomet i sto posto sam uvjeren da je ovo bila prava odluka - rekao je Čaić koji će ostati u Veležu na posudbi iz Dinama do kraja sezone.

Čaić navodno neće biti jedini Dinamovac na posudbi. Luka Vrbančić, ofenzivac kojeg zbog svog izgleda zovu Dinamov Paul Scholes, nije u kombinacijama Sergeja Jakirovića i Dinamo mu traži klub za posudbu, a čini se da bi i on mogao put Čaića u Velež.

Kopirati
Drag cursor here to close