Moguća nova akvizicija

Kapetan juniora Dinama Vito Čaić dolazi na posudbu u Velež?

Svestran je vezist koji je, primjerice, u pobjedama protiv madridskog Reala, 1:0, na juniorskom turniru Mladen Ramljak, kao i slavlju protiv Chelseaja, 4:2, Omladinskoj ligi prvaka, igrao "samostalnog" zadnjeg veznog u sustavu 4-1-4-1.
Sport / Nogomet | 09. 12. 2023. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako prenose pojedini mediji iz Hrvatske, u Maksimiru polako sklapaju igračku križaljku za proljeće koje će očito biti jako zanimljivo.
U kontekstu odlazaka i dolazaka spominje se ime mladog kapitena juniorske ekipe Vitu Čaića.

Tako se spominje mogućnost da Dinamo na posudbu pošalje Čaića u mostarski Velež kod trenera Deana Klafurića. Olakšavajuća okolnost u ovom dogovoru leži u činjenici da Čaić ima BiH korijene te neće imati status stranaca u Veležu. Što je dobro i za klub i za njega.

Vito Čaić je rođen 1. travnja 2005. godine, u Zagrebu. Prve je nogometne korake načinio u Gorici, a među plave došao u rujnu 2013.

Svestran je vezist koji je, primjerice, u pobjedama protiv madridskog Reala, 1:0, na juniorskom turniru Mladen Ramljak, kao i slavlju protiv Chelseaja, 4:2, Omladinskoj ligi prvaka, igrao "samostalnog" zadnjeg veznog u sustavu 4-1-4-1, a nerijetko ordinira i u ulozi kreativca, bliže suparničkom golu. Podsjećamo da upravo Dean Klafurić često preferira upravo taj sustav 4-1-4-1.

Juniori Dinama su ove sezone eliminirali od Basela u Ligi prvaka. Čaić je u toj utakmici zaradio crveni karton, u samoj nadoknadi.

Kopirati
Drag cursor here to close