Hrvatski izbornik

Dalić: Šteta, ali možemo biti ponosni

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić bio je razočaran nakon poraza u finalu Lige nacija od Španjolske, ali i ponosan na predstavu svojih izabranika.
Sport / Nogomet | 19. 06. 2023. u 00:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Čestitam Španjolcima na Ligi nacija, ali i našim igračima na sjajnoj borbi. Moram se zahvaliti i našim navijačima, bila je to velika borba, na kraju nismo uspjeli na penale. Šteta, ali možemo biti ponosni na sve što smo napravili u Ligi nacija. To je tako u nogometu, nekad pobijediš, a nekad izgubiš", rekao je Dalić nakon utakmice pa dodao:

"Veliki ulog i teška utakmica te dobar protivnik. Nedostajalo nam je više konkretnosti prema naprijed, ali nisu ni oni imali puno toga. Bilo je teško ponovno 120 minuta nakon Nizozemske. Nemamo za čim žaliti, to je tako u nogometu. Teško nam je zbog poraza, najviše zbog navijača. Mogu biti ponosan što imamo ovakvu reprezentaciju", prenosi Dalićevu izjavu HRT.

Kazao je da će Luka Modrić sam odlučiti o svojoj budućnosti u reprezentaciji.

"Kostur reprezentacije se zna, ali svi imaju prigodu da se nametnu i dođu u reprezentaciju. Najvažnija je okosnica te se oko njih stvara sve drugo", zaključio je Dalić.

Kopirati
Drag cursor here to close