Barca u krizi

Čudesni tinejdžer odustao od Barcelone i okrenuo za London

Lucas Bergvall, klinac koji je sve oduševio partijama za Djurgarden, bio je praktički u mislima već obukao dres Barcelone. No, došlo je do iznenadnog preokreta te je mladić promijenio svoju destinaciju. Njegov novi klub bit će Tottenham.
Sport / Nogomet | 02. 02. 2024. u 15:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjih dana u Barceloni su već trljali ruke. Imali su praktički riješen posao s dovođenjem jednog od najvećih talenata europskog nogometa.

Lucas Bergvall, klinac koji je sve oduševio partijama za Djurgarden, bio je praktički njihov. Svi su mediji pisali o tome kako je i sam igrač, koji je danas napunio 18 godina, od početka imao samo Barcelonu na umu te da za njega nije bilo druge opcije.

To očito nije bila istina jer je na samom kraju prijelaznog roka došlo do preokreta, a Barci je propadao posao, čime se samo dokazalo da je daleko od statusa kakav je imala prije desetak ili čak manje godina.

Naime, Bergvall, već s avionskom kartom za Barcelonu u džepu, ipak je promijenio svoju destinaciju.

Njegov novi klub bit će Tottenham, koji će Djurgardenu isplatiti deset milijuna eura odštete, a mladi Bergvall danas će staviti svoj potpis na ugovor sa Spursima, piše Gol.hr.

Trenutačno nije poznato što je to točno odvratilo ovog mladca od prelaska u klub za koji je sam izjavio kako je ispunjenje snova, no očito su u Tottenhamu pronašli pokoju stavku ugovora koja je švedskog talenta navela na promjenu odluke.

Tako se samo nastavlja teško vrijeme za Barcelonu, koja zbog financijskih problema ima redovne poteškoće s dovođenjem i registriranjem igrača.

Kopirati
Drag cursor here to close