Metla na Old Traffordu

Crveni vragovi prodaju čak 13 igrača

Engleski nogometni velikan Manchester United priprema ljetno "čišćenje" svlačionice - čak 13 igrača moglo bi napustiti Old Trafford, prenose britanski mediji.
Sport / Nogomet | 11. 04. 2023. u 15:08 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Nogometni trener Erik ten Hag

Nizozemski stručnjak Erik ten Hag želi nastaviti obnovu svoje momčadi na Old Traffordu ovog ljeta.

Ten Hag slaže kockice igračkog mozaika, a nagađa se kako su na izlaznim vratima kluba među ostalima i Anthony Elanga, Eric Bailly, Aaron Wan-Bissaka, Alex Telles, Donny van de Beek, Facundo Pellistri, Brandon Williams te Anthony Martial.

Kapetan kluba Harry Maguire također je među igračima čija je budućnost na Old Traffordu upitna.

Nagađa se i kako će Ten Hag pokušati angažirati meksičkog napadača Feyenoorda Santiaga Gimeneza (21) koji je ove sezone zabio 18 golova u 36 nastupa u svim natjecanjima.

Gimenez se pridružio Feyenoordu prošlog ljeta iz meksičkog Cruz Azula i uživa u prvoj europskoj sezoni. Feyenoord, koji trenutno ima osam bodova ispred drugoplasiranog Ajaxa, vodi u Eredivisie i očekuje ga četvrtfinale Europske lige protiv Rome.

Što se tiče aktualne sezone, i Manchester United je stigao do četvrtzavršnice Europske lige, a protivnik u borbi za polufinale bit će mu Sevilla. U Premier ligi su vrlo blizu osiguranja mjesta u Ligi prvaka naredne sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close