Ronaldo umrežen

Cristiano Ronaldo imao vatreno krštenje u trening centru Juventusa

Njegovi novi suigrači Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Gonzalo Higuain, Douglas Costa i Rodrigo Bentancur bili su također u trening centru, a atmosfera je bila opuštena
Sport / Nogomet | 30. 07. 2018. u 21:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

„CR7 je stigao", poručio je talijanski prvak Juventus nakon što je Cristiano Ronaldo pristupio prvom treningu.

Prigodan video pratio je veliku nogometnu zvijezdu do trening centra, a iza neizbježnih sunčanih naočala Portugalac je pomalo sakrio pravi dojam u očima. Izlazeći iz terenca, Ronaldo je ležerno mahnuo svima koji su ga čekali, a na sebi je imao bijelu majicu i jednostavan ruksak.

Međutim, kasnije se sve odvijalo u klasičnoj atmosferi, a Cristiano je imao priliku pozdraviti nove klupske kolege.

Ronaldo je u Torino stigao u stilu hollywoodske zvijezde, kako je napisao jedan reporter s lica mjesta. S njim su iz zrakoplova izišla djeca i prijateljica Georgina, ali i neke druge osobe koje neumorno rade u širem timu slavnog nogometaša.

Njegovi novi suigrači Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Gonzalo Higuain, Douglas Costa i Rodrigo Bentancur bili su također u trening centru, a atmosfera koju su snimile kamere i foto aparati naoko je bila više nego opuštena.

Svi spomenuti igrači, računajući i Ronalda, bili su sudionici Svjetskog prvenstva u Rusiji te su se upravo pridružili treninzima momčadi Juventusa.

Njih šestorica nisu morali na američku turneju s trenerom Massimillianom Allegrijem, nego će do povratka ostalih vrijedno trenirati s Allegrijevim pomoćnikom Aldom Dolcettijem.

Kopirati
Drag cursor here to close