Zaglibio k'o ruski konvoj

CR7 svojom odlukom šokirao suigrače: 'Bio je 100% spreman'

"Ronaldo je bio 100 posto spreman, nije igrao samo iz tehničkih i taktičkih razloga", stoji u jednoj objavi na Instagramu koju je lajkala Cristianova sestra.
Sport / Nogomet | 07. 03. 2022. u 14:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvijezda Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo je zbog navodne ozljede kuka propustio gradski derbi u kojem je vragolasti City na Etihadu s 4:1 razmontirao Crvene vragove.

"Liječnik mi je došao u petak ujutro prije treninga i rekao da Cristiano Ronaldo ne može trenirati zbog problema s kukom. Isto je bilo i u subotu te ga zato nije bilo u momčadi", tako je neigranje Cristiana Ronalda protiv Cityja objasnio trener Uniteda Ralf Rangnick.

Mnogi sumnjaju u istinitost tih riječi znajući zategnuti odnos Nijemca i Portugalca, a dodatno je vatru potpalila Ronaldova sestra Katia Aveiro koja je na Instagramu lajkala objavu koja osporava odluku Rangnicka.

"Ronaldo je bio 100 posto spreman, nije igrao samo iz tehničkih i taktičkih razloga", stoji u objavi na Instagramu koju je Aveiro lajkala.

Nakon što je saznao da neće biti u momčadi, Ronaldo je otputovao u Portugal te tako dodatno šokirao suigrače, piše The Sun.

Koliko u svemu tome ima istine, pokazat će sljedeći dani, a nema sumnje kako je pred Unitedom velika borba za top 4 Premier lige. S Ronaldom ili bez njega, tek će se vidjeti… No, kako Ronaldo igra u novije vrijeme, gotvo da je svejedno - s njim ili bez njega.

Kopirati
Drag cursor here to close