Željezničar u Posušju

Ćorić: Ne zanimaju nas priče koje kruže, idemo dobiti Želju

Ekipa Posušja će u petak ugostiti Željezničar na Mokrom Docu, u susretu 27. kola WWin lige BiH.
Sport / Nogomet | 18. 04. 2024. u 14:21 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posušje je i dalje neporaženo u 2024. godini, barem kada je liga u pitanju, a taj niz žele produžiti protiv Željezničara na svom terenu.

"Dolazi nam ekipa Želje, veliki klub. Naravno, u nas su očekivanja uvijek velika, igramo kući i želimo pobijediti, nastaviti niz. Što se Želje tiče, imao sam priliku uživo gledati derbi, gdje su navijači napravili odličnu atmosferu, utakmica zanimljiva, šteta što nije bilo golova. Čujem da će doći dosta navijača njihovih u Posušje, dobrodošli na Mokri Dolac. Želimo da sutra pošaljemo jednu poruku, da svi uživamo u nogometu. Što se tiče same utakmice, Željo je u velikim problemima. Ne igraju im dva igrača vrlo bitna, ali imaju dosta kvalitetnih igrača. Jedanaesto njihovo mjesto neće nas zavarati. Nadam se jednoj lijepoj atmosferi, pozvao bih i naše Posušake da svi zajedno na kraju da slavimo", kazao je Ćorićna press konferenciji, a prenosi Arena Sport.

U ovoj utakmici bodovi su nemjerljivo važniji Željezničaru, pa su već aktivne glasine da će domaćin možda odigrati bez nekog motiva.

"Četiri zadnje utakmice smo pod velikim pritiskom, jer svakakve priče kruže. Mi smo to demantirali, nadam se da ćemo demantirati i sutra. Nas samo zanima travnjak, teren je jedino mjerilo. Mi ćemo sutra učiniti sve da dobijemo utakmicu. Bože moj, nekad te lopta i ne sluša, kao u prvom poluvremenu u Konjicu, ali to je sastavni dio nogometa. Dečki su spremni, sve ćemo učiniti da uzmemo sutra bodove", dodao je Ćorić.

Utakmica između Posušja i Željezničara igra se u petak u 18 sati.

 

Kopirati
Drag cursor here to close