Problemi

Conteu zbog COVID-a na raspolaganju samo 11 zdravih igrača

Klub nije službeno objavio koji su igrači pozitivni, no mediji navode kako su među njima Son Heung-min, Lucas Moura i Ben Davies.
Sport / Nogomet | 08. 12. 2021. u 21:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Reuters / Son Heung-min, Lucas Moura i Pierre-Emile Hojbjerg

Raste broj zaraženih koronavirusom u redovima Tottenhama, zbog čega je upitna utakmica protiv Rennesa u posljednjem kolu Konferencijske lige u četvrtak u Londonu.

Trenutačno je na koronavirus pozitivno osam igrača i pet članova stožera.

Klub nije službeno objavio koji su igrači pozitivni, no mediji navode kako su među njima Son Heung-min, Lucas Moura i Ben Davies.

''Problem je što svaki dan imamo nove oboljele od COVID-a. Oni koji jučer nisu bili pozitivni danas su pozitivni i mi i dalje imamo kontakt s ljudima za koje mislimo da su negativni'', kazao je menadžer londonskog sastava Antonio Conte.

Talijanski stručnjak dodao je da na raspolaganju ima samo 11 zdravih igrača, prenosi Hina.

- Imali smo trening. Pripremamo se za utakmicu protiv Rennesa, ali jako je teško kada ti kažu da je još jedan igrač pozitivan, drugi član stožera pozitivan i tko sutra? Mi? Još jedan igrač? Još jedan član osoblja?

Prema UEFA-ini propisima, klub može igrati utakmicu ako ima 13 nezaraženih igrača, uključujući i golmana s popisa od 25 igrača.

Epidemija dolazi kao veliki udarac za Contea, čija je momčad pobijedila u posljednje tri uzastopne utakmice i očajnički žele zadržati zamah.

Tottenham u zadnjem kolu G skupine Konferencijske lige u četvrtak očekuje ogled protiv francuskog Rennesa u čijim redovima sjajno igra Lovro Majer.

Francuski sastav je pobjednik skupine, a Tottenham i Vitesse love "dvicu". Bodovno su izjednačeni (7), pa će odlučivati zadnje kolo. Spursi dočekuju Rennes, a Vitesse slovensku Muru.

Kopirati
Drag cursor here to close