Nije nemoguće...

Real Madrid prati Lovru Majera?

Rennes je Majera doveo iz Dinama za 12 milijuna eura, a francuski prvoligaš od Reala će, piše El Nacional, tražiti 35 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 08. 12. 2021. u 00:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako je vjerovati španjolskom El Nacionalu, Lovro Majer je na najboljem putu da postane istinski Modrićev nasljednik, ali ne samo u reprezentaciji nego i u Realu.

Naime, Nacional piše kako je Real Madrid zainteresiran za Lovru Majera kojeg vidi kao istinskog nasljednika Luke Modrića.

Za hrvatskog veznjaka stvari se odvijaju idealno ove jeseni i zime. Rennes je Majera doveo iz Dinama za 12 milijuna eura, a francuski prvoligaš od Reala će, piše El Nacional, tražiti 35 milijuna eura.

Radi usporedbe, Real Madrid je doveo Luku Modrića iz Tottenhama za ravno 35 milijuna eura.  Da im se taj transfer isplatio svjedoči 19 trofeja i 407 utakmica Luke Modrića za Kraljevski klub.

Lovro Majer je na ljeto 2018. stigao u Dinamo i već tada je predstavljen kao novi LM 10.

Doduše, još i ranije uspoređivalo ga se s Lukom Modrićem, djelomično zbog slične fizionomije, no najvećim dijelom zbog sličnog stila igre, ali i sličnog životnog puta. U Dinamo je stigao zaobilaznim putem, iz Lokomotive, a dolaskom u Maksimirsku 128 pretrpio je tešku ozljedu, dugo se vraćao i bilo mu se teško izboriti za udarnih 11 kraj sjajnog Danija Olma.

No, odlaskom Španjolca iz Dinama u Leipzig, Majer je postao standardni prvotimac, a posebno je eksplodirao za vrijeme trenerskog mandata Zorana Mamića kada je bio jedan od najboljih igrača Dinama u pohodu na četvrtfinale Europske lige.

S Dinamom je krenuo i u ovu sezonu, izborio grupnu fazu europskih natjecanja i otišao u francuski Rennes, kao zamjena za Eduarda Camavingu, 19-godišnjeg Francuza koji je ovog ljeta za 31 milijun eura prešao u Real Madrid.

Camavinga, Majer i Valverde, u perspektivi kao novi vezni red Reala umjesto Kroosa, Modrića i Casemira - ne zvuči loše...

Kopirati
Drag cursor here to close