Tri pogreške Vatrenog

Conte nakon teškog poraza branio Perišića

"Ne volim napadati samo jednog igrača za ovo. Sigurno kada primiš četiri gola, da je onda trener prva odgovorna osoba. Nakon mene, idući su igrači krvi, nije da ih ja tjeram da griješe. Prva greška je moja jer ovaj ishod znači da ne radimo dovoljno".
Sport / Nogomet | 20. 01. 2023. u 23:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tottenham je u četvrtak upisao jedan od bolnijih poraza ove sezone. Nakon početnog vodstva od 2-0, Spursi su primili četiri gola od Građana.

Londonski sastav se u nastavku susreta protiv aktuanih prvaka raspao i u deset minuta primio tri gola, konačni rezultat bio je 4:2 i velika pobjeda za Pepa Guardiolu.

Jedan od krivaca, možda i ponajveći, za težak poraz bio je i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Golovi OVDJE

On je prema pisanju tamošnjih medija loše reagirao kod čak tri gola, a novinare je nakon utakmice zanimalo što trener Antonio Conte misli o nastupu Vatrenog.

Conte nije želio ni spomenuti Ivana Perišića, ističe da je on glavni krivac kada momčad primi četiri gola, a tek onda igrači.

"Da, ali ne volim napadati samo jednog igrača za ovo. Sigurno kada primiš četiri gola, da je onda trener prva odgovorna osoba. Nakon mene, idući su igrači krvi, nije da ih ja tjeram da griješe. Prva greška je moja jer ovaj ishod znači da ne radimo dovoljno na obrani i da moramo biti više kompaktni, kao cijeli tim, ne samo braniči. Kada primiš četiri gola, onda je to problem za cijeli tim, ne samo za braniče, golmana ili pojedinog igrača".

Tri greške nesretnog Ivana Perišića dovele su do tri gola Cityja u samo deset minuta, trener Conte zamijenio ga je u 68. minuti susreta, a nakon utakmice je govorio kako njegovoj momčadi nedostaje iskustva u ovakvim utakmicama.

Kopirati
Drag cursor here to close