Champions League

Club Brugge je senzacija Lige prvaka; Vraća se Liverpool

Na način kako Napoli vlada situacijom u skupini A, tako je uvjerljiv i belgijski Club Brugge u skupini B gdje je dobio sve tri utakmice te još nije primio pogodak (7-0).
Sport / Nogomet | 04. 10. 2022. u 23:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool je na svom Anfieldu svladao Rangers s 2-0 u ogledu gdje je dominirao od prve do zadnje minute.

Poveo je Liverpool golom Alexander-Arnolda iz slobodnog udarca već u 7. minuti, a potvrda pobjede dogodila se u 53. kada je Salah bio miran i precizan s bijele točke.

Skupinom A dominira Napoli koji je odigrao novu sjajnu utakmicu te je upisao i treću pobjedu. Ovaj put Napoli je slavio u Amsterdamu kod Ajaxa čak 6-1

Napoli je prvi na ljestvici s devet bodova, Liverpool ima šest, Ajax tri, dok je Rangers bez bodova.

Na način kako Napoli vlada situacijom u skupini A, tako je uvjerljiv i belgijski Club Brugge u skupini B gdje je dobio sve tri utakmice te još nije primio pogodak (7-0).

U ovom 3. kolu Club Brugge je doma svladao madridski Atletico 2-0. Nakon iznimno lijepe akcije Club Brugge je poveo u 36. minuti golom Sawaha, dok je Ferran Jutgla u 62. povećao na 2-0.

Gostima iz Madrida se otvorila šansa u 76. minuti, no tada je Antoine Griezmann s bijele točke pogodio vratnicu, a u prvoj sljedećoj akciji Francuzu je poništen pogodak nakon zaleđa.

Na Dragao stadionu Porto je uz istih 2-0 svladao Bayer. U prvom poluvremenu je svaka momčad postigla po pogodak, ali su oba poništena, dok u 45. minuti Čeh Schick nije realizirao jedanaesterac za goste iz Leverkusena.

Kazna za to je uslijedila u nastavku kada je Porto zabio dva gola za prvu pobjedu u skupini. Sanusi u 69. i Galeno u 86. su bili strijelci.

Club Brugge ima devet bodova nakon 270 minuta, a preostale tri momčadi su na tri boda.

       
Standings provided by Sofascore
   
Kopirati
Drag cursor here to close