Cityjev zaboravljeni talent

Cityjeva zvijezda na izlaznim vratima

menadžer momčadi Pep Guardiola bira druge opcije ispred njega. Tako i mladog Rica Lewisa, pa je Phillipsov učinak zasad sveden na 70 minuta u tri ligaške utakmice.
Sport / Nogomet | 11. 10. 2023. u 11:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srpnju  prošle godine Manchester City je u transferu vrijednom 49 milijuna eura iz Leedsa doveo Kalvina Phillipsa (27). Tek nešto više od godine dana nakon tog transfera, engleski reprezentativac je u krugu prekobrojnih u klubu i City će ga se pokušati riješiti već u siječanjskom prijelaznom roku.

Pišu to engleski mediji navodeći da i u trenucima kad Cityju nedostaje Rodri, menadžer momčadi Pep Guardiola bira druge opcije ispred njega. Tako i mladog Rica Lewisa, pa je Phillipsov učinak zasad sveden na 70 minuta u tri ligaške utakmice, 7 minuta u Ligi prvaka i 90 u porazu od Newcastlea u Liga kupu.

Zainteresiranih ima, dodaje se. Everton je jedan od klubova s kojim se povezuje, uz podsjetnik da se za njega prošlog ljeta raspitivao i Newcastle, kao i West Ham, Liverpool i Bayern. Phillips ima ugovor s Manchester Cityjem do ljeta 2028. godine, prenosi Index.

Manchester City se trenutno nalazi na trećem mjestu na ljestvici sa 18 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close