Amerikanac uz Rangnicka?

Chris Armas kao pomoćnik Rangnicka

Momak iz Bronxa je od 2015. godine, do 2020. godine kao trener radio u stručnom stožeru New York Red Bulla gdje je i upoznao Rangnicka, dok Armasov posljednji posao bio glavnog trenera Toronta kojeg je napustio ranije ove godine.
Sport / Nogomet | 06. 12. 2021. u 17:31 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ralf Rangnick, novi, privremeni menadžer Manchester Uniteda uskoro će početi slagati stručni stožer po svojoj želji. Njegova prva se zove Chris Armas, čovjek koji je dugo vremena igrao u MLS-u noseći dres LA Galaxyja a posebno Chicaga za koji je upisao 214 nastupa.

Momak iz Bronxa je od 2015. godine, do 2020. godine kao trener radio u stručnom stožeru New York Red Bulla gdje je i upoznao Rangnicka, dok je Armasov posljednji posao bio je glavnog trenera Toronta kojeg je napustio ranije ove godine.

Privremeni menadžer Manchestera je također potvrdio kako će nastojati dovesti nekoliko novih imena kako bi pojačao stručni stožer, ali komplikacije s vizama nakon Brexita otežavaju situaciju.Rangnick je dobio dozvolu čelnika Manchester Uniteda kada je u pitanju dovođenje novih ljudi u stručni stožer, ali samo određeni broj. Kako sada stvari stoje u "staffu" će ostati trenera prve momčadi Kieran McKenna, pomoćnik Mike Phelan i trenera golmana Richard Hartis.

"Stvarno sam sretan što mogu raditi s trenerskim stožerom jer mi treba njihovo iskustvo, potrebna mi je njihova stručnost kada je u pitanju ova momčad. Ipak, očito ću pokušati pronaći jednu, dvije, možda tri osobe koje bi nam se mogle pridružiti za jedan ili dva tjedna, ali zbog propisa o Brexitu to nije previše lako. Mnoge moje bivši kolege, bez obzira radi li se o videoanalitičarima ili pomoćnim trenerima, imaju dugoročne ugovore s velikim klubovima pa trenutno nisu dostupni i moramo biti malo razmisliti pa pronaći prave ljude. Nadam se da ćemo ih moći dovesti ovdje u sljedećih tjedan ili dva, ali ne mogu vam reći imena," naglasio je Rangnick,

Kopirati
Drag cursor here to close