Ostao još derbi Manchester City - Liverpool

Charlton iznenadio, Manchester United siguran

Manchester United je na Old Trafordu slavio protiv Burnleya golovima Eriksena(27.) i Rashforda(57.). Nije danas u sastavu Erika ten Haga bilo standardnih braniča Varanea i Martineza koji su dobili poštedu zbog igranja finala Svjetskog prvenstva.
Sport / Nogomet | 22. 12. 2022. u 01:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teško je zamisliti engleske kupove bez iznenađenja. Bez obzira da li se radi FA ili Liga, odnosno Carabao cupu. Svoju priliku je iskoristio trećeligaš Charlton, nekadašnji član Premiershipa koji je bio bolji od Brightona nakon izvođenja penala.

U regularnom tijeku utakmice nije bilo golova, a onda je odluka pala tek u sedmoj seriji. Gross i Trossard su promašili u prve dvije serije. Stockley u domaćoj momčadi također. Nakon tri serije bilo je 1:1. Jednostavno, mreža kao da je bila začarana, kako jedne tako i za druge. Na kraju je u sedmoj seriji Lavelle pogodio 4:3, za razliku od
Caiceda. Za menadžera Hayes je ovo bila posljednja utakmica, uskoro na klupu Charltona dolazi novi trener, Dean Holden.

Manchester United je na Old Trafordu slavio protiv Burnleya golovima Eriksena(27.) i Rashforda(57.). Nije danas u sastavu Erika ten Haga bilo standardnih braniča Varanea i Martineza koji su dobili poštedu zbog igranja finala Svjetskog prvenstva, a i bez njih je United odradio osminu finala ovog natjecanja bez problema.

Nottingham Forest je bio siguran protiv Blackburna u gostima. Poveli su iz jedanaesterca golom Johnsona u 13. minuti, no domaćini vraćaju u egal golom Whartona u 43. minuti. Bombardiranje gola Blackburna dolazi ponovno na naplatu u 54. minuti kad je precizan bio Lingard za 1:2. Lingard je bio i asistent u 81. minuti kad je Awoniyi zabio za 1:3. Konačnih 1:4 postavlja Johnson u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Kopirati
Drag cursor here to close