Favoriti prošli dalje

Četiri člana Premiershipa u četvrtfinalu

Newcastle je došao do pobjede teško, ali ipak na kraju zasluženo. Nakon udarca Kierana Trippiera, loptu je u mrežu Bournemoutha skrenuo Adam Smith.
Sport / Nogomet | 21. 12. 2022. u 01:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri dana po završetku Svjetskog prvenstva, u Engleskoj su se igrale utakmice četvrtog kola Carabao Cupa. Na kraju su favoriti opravdali očekivanja, pa su plasman dalje osigurali Leicester, Newcastle, Southampton i Wolverhampton koji idu u četvrtfinale.

Iako su favoriti prošli dalje, tri od četiri susreta su bila poprilično zanimljiva. Wolverhampton je otpor Gillinghama slomio u posljednjih 15-tak minuta susreta. Obrana četvrtoligaša je kapitulirala prvi put u 77.minuti, kada je Raul Jimenez iskoristio penal koji je izborio Hwang Hee-chan. Rayan Ait-Nouri je potom osigurao pobjedu u nadoknadi vremena nakon prodora u sudačkoj nadoknadi. Španjolac Julen Lopetegui je pobjedom počeo svoj mandat na klupi Wolverhamptona.

Newcastle je došao do pobjede teško, ali ipak na kraju zasluženo. Nakon udarca Kierana Trippiera, loptu je u mrežu Bournemoutha skrenuo Adam Smith.

Malo razloga za zadovoljstvo imali su i navijači Southampton koji je nakon preokreta prošao Lincoln City. Bazunu je rano, u drugoj minuti postigao autogol, ali je preokret napravio Adams golovima u 25. i 74. minuti.

Najmanje uzbuđenja je bilo u susretu MK Donsa i Leicester Cityja. Tielemans, Pérez i Vardy su posao završili do 50. minute.

Kopirati
Drag cursor here to close