Predsjednik UEFA-e

Čeferin je Izetbegoviću izložio prijedlog za formiranje lige nacija

Čeferin je istaknuo da bosanskohercegovački nogomet raspolaže velikim brojem mladih talenata, i da je UEFA zainteresirana za poboljšanje nogometnih infrastrukturnih objekata
Sport / Nogomet | 30. 11. 2017. u 14:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović primio je predsjednika UEFA-e Aleksandera Čeferina

Na sastanku je bilo riječi o aktivnostima unutar nogometne asocijacije i naporima koji se čine za ukupno poboljšanje kvaliteta nogometa u Europi i svijetu. Bilo je govora i o sigurnosti na stadionima i stalnoj potrebi njezinog unapređenja.

Predsjednik UEFA Čeferin je informirao člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakira Izetbegovića o aktivnostima UEFA, te spremnosti asocijacije da pruži pomoć manjim zemljama i njihovim nacionalnim ligama u stvaranju boljih uvjeta za razvitak i popularizaciju nogometa, kao i drugih sportova.

S tim u svezi, Čeferin je istaknuo da bosanskohercegovački nogomet raspolaže velikim brojem mladih talenata, i da je UEFA zainteresirana za poboljšanje nogometnih infrastrukturnih objekata. Također, Čeferin je izložio prijedlog za formiranje lige nacija, kroz koju bi nižerangirane reprezentacije mogle ostvariti plasman na europska prvenstva.

Tijekom sastanka je bilo govora i o velikom napretku i rezultatima koji je postigao Nogometni savez Bosne i Hercegovine.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović je zahvalio predsjedniku UEFA-e  Čeferinu na dosadašnjoj pomoći i suradnji, te istaknuo društveni značaj sporta, dajući potporu radu Nogometnog saveza BiH. Sastanku je nazočilo i izaslanstvo Nogometnog saveza BiH.

U ime predsjedatelja Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Dragana Čovića, sastanku je nazočio dr. Dejan Vanjek a u ime člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske dr. Mladena Ivanića, savjetnik Zoran Đerić.

Kopirati
Drag cursor here to close