29. i 30. studenog

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin stiže u Sarajevo

Nakon prošlogodišnjeg izbora aktualnog rukovodstva NS BiH, UEFA daje još snažniju i kvalitetniju podršku Savezu.
Sport / Nogomet | 16. 11. 2017. u 15:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aleksander Čeferin, predsjednik Europske nogometne asocijacije (UEFA), potvrdio je prvu službenu posjetu Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine (NS BiH) za srijedu, 29. studenog 2017. godine, priopćeno je iz NS BiH.

"Povodom dolaska uglednog gosta u posjetu NS BiH, predviđena je svečana večera za Predsjednika UEFA-e i njegove najbliže suradnike. Ovom prilikom predviđen je dolazak predsjednika nacionalnih asocijacija iz regije (HNS, NS Srbije, NS Crne Gore, NZ Slovenije i NS Makedonije), koji će biti gosti našeg Saveza", istaknuli su iz FS BiH, te kako javlja Anadolija naglasili:

"Drugog dana posjete Aleksander Čeferin će posjetiti sjedište NS BIH, a nakon toga planiran je prijam u Predsjedništvu BiH i Vijeću ministara BiH. Tim povodom su predviđeni razgovori na temu trenutne situacije i budućnosti nogometa u BiH. Nakon toga će biti organizirana press konferencija na sarajevskom aerodromu Butmir, poslije koje će uzaslanstvo UEFA otputovati u Moskvu na žrijebanje grupa za Svjetsko prvenstvu 2018. godine u Rusiji''.

Nakon prošlogodišnjeg izbora aktualnog rukovodstva NS BiH, UEFA daje još snažniju i kvalitetniju podršku Savezu. To se očituje kroz brojne razvojne projekte, kao i konkretnim programom financijske pomoći NS BiH.

"Ova podrška je još intenzivnija i izraženija nakon izbora Aleksandera Čeferina na funkciju predsjednika UEFA-e u rujnu 2016. godine. To se svakodnevno potvrđuje kroz konkretne oblike saradnje, čime se bitno ojačava pozicija NS BiH u europskoj nogometnoj obitelji. Na putu ostvarenja svoje prosperitetne misije i realizacije strateških ciljeva, NS BiH u punom kapacitetu može i u budućnosti računati na korištenje sredstava iz UEFA fondova. Aktivnom saradnjom s državnim institucijama u Bosni i Hercegovini stvara se realan preduvjet za potpunom i efikasnom realizacijom projekata UEFA koji pomažu razvoju sporta, prvenstveno nogometa, u Bosni i Hercegovini", priopćeno je iz krovne bh. nogometne organizacije.

Kopirati
Drag cursor here to close