Genijalni um i umijeće

Capello: Postoje tri genija u nogometu - Pele, Maradona i Messi

"Ronaldo je izvanredan nogometaš, ali Messi je genij", rekao je Capello Sky Sport Italia. "Postoje tri genija u nogometu, Pele, Diego Maradona i Messi."
Sport / Nogomet | 15. 03. 2019. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su obojica briljirali u uzvratnim utakmicama osmine finala Lige prvaka, ponovno se u sportskoj javnosti povela rasprava o tome tko je bolji - Ronaldo ili Messi.

Cristiano Ronaldo je praktično sam pobijedio madridski Atletico (3:0) i tako Staru damu odveo u četvrtfinale, a Messi je protiv Lyona također bio ona prevaga zbog koje je Barca u konačnici slavila s uvjerljivih 5:1.

Jedan od nogometnih stručnjaka koji se zasigurno razumije u ovaj sport je i Fabio Capello, koji je i ranije isticao kako je Lionel Messi istinski genij, a svi ostali vrhunski nogometaši današnjice su manje ili više dobri igrači.

"Ronaldo je izvanredan nogometaš, ali Messi je genij", rekao je Capello Sky Sport Italia.

"Postoje tri genija u nogometu, Pele, Diego Maradona i Messi."

"Ronaldo može pomoći svojim ekipama da osvoje sve, ali Messi je genijalan i on ide dalje. Prvi put sam imao susret s Messijem kada je imao samo 16 godina i bio sam zapanjen. Već je činio ono što sada radi, jer je on genij. Ronaldo je postao prvak, ali nije genije", izjavio je Capello.

Kopirati
Drag cursor here to close