Konferencijska liga

Čanađija: Dva poraza nas ne mogu poljuljati

"Mi imamo svoj put, idemo dalje i sigurno kako nije lijepo izgubiti".
Sport / Nogomet | 20. 09. 2023. u 12:18 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na konferenciji za medije uoči utakmice protiv AZ Alkmaara, veznjak Zrinjskog Dario Čanađija kazao je da momčad treba iskoristiti domaću publiku i napraviti što bolji rezultat.

Pročitajte još

"Sjećam se kad sam došao prvi put na pripreme, ljudi iz kluba su mi odmah rekli da je glavni cilj plasirati se u grupno natjecanje, mi smo to ostvarili. Živjeli smo za to, podredili se tome maksimalno i sada možemo uživati u tome jer sva tri protivnika su takvi da se možeš nadigravati i vidjeti gdje si, a kući nikome ne priznamo da je bolji. Trebamo iskoristiti domaću publiku i teren i napraviti što bolji rezultat", kazao je Čanađija.

Dodaje kako su odradili analizu protivnika i da je to ekipa "koja je dobra, jaka na lopti, motorična i brza, ali sigurno da i oni imaju svoje mane i propuste koje mi trebamo pokušati iskoristiti".

Podsjetimo, Plemići su izgubili posljednje dvije utakmice, no Čanađija ističe kako ih to nije poljuljalo.

"Ako pričamo, ovdje se izgradio šampionski gard sa karakterom i mislim da nas ne može poljuljati jedan ili dva poraza. Mi imamo svoj put, idemo dalje i sigurno kako nije lijepo izgubiti. To je najgore i nas to najviše boli ali jednostavno smo svjesni da protiv Posušja to nije bilo dobro, a protiv Sarajeva ne treba ni komentirati ništa. Mi to možemo okrenuti i izvući i zašto to ne bi bilo već sutra", zaključio je.

Podsjetimo, utakmicu UEFA Konferencijske lige Zrinjski igra u četvrtak u 18:45 na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru.

Video: HŠK Zrinjski - AZ Alkmaar | Konferencija za medije
Kopirati
Drag cursor here to close