Nakon prolaska Dinama u Ligu prvaka

Čačić: Moji igrači su heroji

"Pobijedili smo Bode koji je sjajna momčad. Vratili smo se u produžetku, iako smo imali problema. Povratak u Ligu prvaka ogroman je rezultat za Dinamo i za hrvatski nogomet", zaključio je Čačić.
Sport / Nogomet | 25. 08. 2022. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od početka je bio na udaru medija, na kraju je uspio ostvariti zacrtano. Odvesti Dinamo u Ligu prvaka. Nije bilo, niti u jednoj utakmici, ali je zagrebačka momčad znala pronaći način kako se izboriti sa svojim problemima ili protivnicima. Gol vrijedan Lige prvaka zabio je Josip Drmić u 117. minuti, a u 120. minuti pobjedu je zapečatio Petar Bočkaj.

Ni u ovoj utakmici Dinamo nije bio pravi, posebne ne u drugom poluvremenu, o čemu Ante Čačić kaže:

"Imali smo unutarnjih problema koje nisam želio iznositi i neću ih iznositi. Imali smo malo problema s komunikacijom i dali smo im dominaciju na terenu nažalost. Na kraju smo mijenjali, uveli Drmića, Moharramija, Bočkaj je dao svoj obol. Uspjeli smo na kraju. Dinamo je gledajući sve utakmice u Europi zasluženo otišao dalje. Najsretniji sam čovjek na svijetu. Moram čestitati igračima koji su herojski odradili utakmicu. Imali smo previše problema i prije utakmica i za vrijeme utakmice. Igrači su pokazali da su heroji, hvala i navijačima. Pobijedili smo Bode koji je sjajna momčad. Vratili smo se u produžetku, iako smo imali problema. Povratak u Ligu prvaka ogroman je rezultat za Dinamo i za hrvatski nogomet", zaključio je Čačić.

Kopirati
Drag cursor here to close