Dramatična završnica je učinila svoje

Burno nakon gola Liverpoola, skoro tučnjava

"Nije to stvar koju treba ohrabrivati, ali očito su emocije na klupi jako visoke, a možete zamisliti kako je na obje klupe. Primiti gol tako kasno je frustrirajuće" rekao je bivši golman Newcastlea Shay Given koji radi kao stručni komentator.
Sport / Nogomet | 01. 09. 2022. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završnica na Anfiledu je bila poprilično burna. Posebno nakon što je Fabio Carvalho u 98. minuti postigao gol. Liverpool se mučio, ali je na kraju slavio. Napeto je bilo na klupama, a tv prijenosu smo vidjeli kako je došlo do velike gužve. Sa jedne strane se isticao član stručnog stožera Liverpoola Andreas Kornmayer koji je žestoko gestikulirao prema gostujućoj klupi. S druge strane, netko je iz stručnog stožera Newcastlea bacio bocu prema prostoru ispred klupe Redsa.

"Nije to stvar koju treba ohrabrivati, ali očito su emocije na klupi jako visoke, a možete zamisliti kako je na obje klupe. Primiti gol tako kasno je frustrirajuće" rekao je bivši golman Newcastlea Shay Given koji radi kao stručni komentator na BT Sportu.

Kasnije se ispostavilo kako su u gužvi sudjelovali Joel Matip, Darwin Nunez, Pep Lijnders, Jason Tindall, Graeme Jones i Fabian Schär. Ovaj potonji bio je osobito frustriran nakon što mu je pomoćni trener Redsa Lijnders poručio neka sjedne. Švicarac je krenuo prema njemu, ali su ga s gostujuće klupe ipak uspjeli spriječiti...

Menadžeri Jürgen Klopp i Eddie Howe nakon utakmice su se pozdravili i zagrlili, a na konferencijama za novinare nakon utakmice su mirno komentirali pobjednički pogodak i cijeli susret.

Video: Analiza utakmice 

Naravno, novinari su ih pitali za komentar incidenta, no obojica su odgovorili da nisu vidjeli ništa što bi mogli komentirati.

"Ovo je utakmica Premier lige, dakle ulog je velik. Imali smo umorne igrače, s danom odmora manje od Liverpoola, ali u svakom nastupu dosad dali smo sve. Iz naše perspektive nije bilo igračkog umijeća, mislim da su to bila samo umorna tijela. U nastavku smo željeli usporiti utakmicu, a oni su je htjeli ubrzati, stoga je prirodno da dođe do frustracija između dvije potpuno suprotne potrebe" izjavio je Eddie Howe.

Klopp je dodao:

" Nisam siguran da su svi na stadionu vjerovali u pobjedu, ali od sada moramo. Ja jesam, posebno sam bio sretan nakon što smo izborili korner" naglasio je Klopp koji ipak prokomentirao činjenicu da su odugovlačili u drugom poluvremenu. Sretan sam što su to svi vidjeli danas, bilo je to teško podneti. Utakmica je svakako bila komplikovana, Newcastle je uložio mnogo da nas zatvori, a na kraju su se malo mučili s intenzitetom… Svi žele gledati nogomet, mislim da je jedina šansa da to smanjimo jeste da sudije ranije počnu da dijele žute kartone zbog odugovlačenja" dodao je Klopp.

Kopirati
Drag cursor here to close