Šuška se

Brozović ide u Barcelonu?

Novi pokušaj potpisuje Barcelona, barem ako je vjerovati španjolskom sportskom dnevniku Marci i novinaru Gerardu Romeru koji je veoma blizak katalonskom klubu.
Sport / Nogomet | 14. 01. 2023. u 15:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sergio Busquets odlazi iz Barcelone na kraju sezone, a njegova zamjena mogao bi biti – Marcelo Brozović.

Hrvatski reprezentativni veznjak već je ranije bio želja vrhunskih klubova, ali zasad nitko za njega nije uspio pronaći izlaznu strategiju iz milanskog Intera, u kojem igra od 2015. godine kad je stigao iz zagrebačkog Dinama.

Novi pokušaj potpisuje Barcelona, barem ako je vjerovati španjolskom sportskom dnevniku Marci i novinaru Gerardu Romeru koji je veoma blizak katalonskom klubu.

Ovaj put ne radi se o klasičnoj financijskoj ponudi, već bi Barca mijenjala igrače. U suprotnom pravcu poslala bi 26-godišnjeg veznjaka Francka Kessiéja koji je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača u Milanovom pohodu na naslov prvaka, a sad bi u redovima gradskog rivala trebao zamijeniti četiri godine starijeg Brozovića, pišu Sportske novosti.

Kessié se nije usrećio u Barceloni, vezni red je tamo prenapučen kvalitetnim igračima. S druge strane, Kessié je ipak više ”osmica”, dok je Brozović klasična ”šestica” i u tom pogledu idealna zamjena za Busquetsa.

Broza navodno zanima ova opcija. U Interu je u 302 nastupa upisao 30 pogodaka i 37 asistencija, te je prošle godine produljio vjernost do ljeta 2026. godine.

Navodno se veznjak Vatrenih već pomalo zasitio u Interu te ne bi imao ništa protiv novog velikog izazova.

Kopirati
Drag cursor here to close