Udarnik s Pecare

Bože Vukoja umjesto u Zrinjskom završio u Zvijezdi 09

Nagađalo se o tome da je raskinuo suradnju sa Širokobriježanima zbog Zrinjskog, no kada već nije potpisan ugovor, napravio je neočekivan transfer.
Sport / Nogomet | 13. 09. 2023. u 10:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najboljih nogometaša Širokog Brijega Bože Vukoja potpisao je ugovor sa Zvijezdom 09, čime je novajlija u društvu najboljih doveo veliko pojačanje u borbi za opstanak.

Vukoja (25) godinama je nosio ofanzivni vezni dio terena u ekipi Širokog Brijega, ali je prije desetak dana raskinuo ugovor s ovim klubom. Očekivao se prelazak u Zrinjski.

Nagađalo se o tome da je raskinuo suradnju sa Širokobriježanima zbog Zrinjskog, no kada već nije potpisan ugovor, napravio je neočekivan transfer - potpisao je ugovor sa Zvijezdom 09 i ostat će u Premijer ligi BiH.

"Bože dolazi kao slobodan igrač iz Širokog Brijega gdje je imao 124 nastupa. Potpisao je ugovor na dvije godine, a zadužio je dres sa brojem 77", priopćili su iz Zvijezde 09.

Prije sjajnih nastupa za Široki Brijeg, Vukoja je nastupao za GOŠK u našem nogometu te za hrvatski Neretvanac iz Opuzena.

Kopirati
Drag cursor here to close