Pripreme

UEFA potvrdila popis igrača Zrinjskog za Konferencijsku ligu - donosimo imena

EUFA je potvrdila imena igrača koji će nastupiti za Zrinjski u Konferencijskoj ligi.
Sport / Nogomet | 12. 09. 2023. u 14:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europska kuća nogometa, UEFA, objavila je popis igrača s kojima će mostarski Zrinjski nastupiti u Konferencijskoj ligi.

Tako su se na popisu našli vratari Marko Marić i Emer Yaacov Nir On, braniči Luka Marin, Hrvoje Barišić, Josip Ćorluka, Stipe Radić, Slobodan Jakovljević, Kerim Memija i Matej Sentić, veznjaci Dario Čanadjija, Damir Zlomislić, Andrija Balić, Antonio Ivančić, Aldin Hrvanović, Petar Mišić, Filip Brdarić, Mario Tičinović i Zvonim Kožulj te napadači Tomislav Kiš, Matija Malekinušić, Marijo Ćuže i Nemanja Bilbija.

Trener je Krunoslav Rendulić.

Podsjetimo kako je s popisa za europske utakmice otpalo ime Ivana Jukića, koji je ovog ljeta odigrao pet europskih utakmica.

"Popis igrača za Europu morali smo predati prije 10 dana i na njemu je moglo biti samo 22 igrača. Kako nemamo puno igrača koji su prošli našu školu nogometa morali smo izvagati dobro i nažalost Ivan nije na listi. Alkmaar ima 40 igrača na listi, a Dinamo, primjerice, 27, ali oni imaju puno takvih igrača i mogu staviti na B listu neograničen broj igrača iz omladinske škole. Lista je takva i nažalost više se ne može mijenjati", pojasnio je Rendulić.

Napomenimo kako će Zrinjski u sklopu UEFA Konferencijske lige odigrati utakmice protiv AZ Alkmaar, Legia Warszawa i Aston Villa FC.

Kopirati
Drag cursor here to close