Champions League

Borussia (M) učvrstila poziciju na vrhu grupe; Pobjeda Cityja u Grčkoj

U Ateni su Građani poveli u 36. minuti. Na dodavanje Sterlinga mladi Phil Foden plasirao je loptu u kut mreže domaćina. Vratar Jose Sa bio je nemoćan.
Sport / Nogomet | 25. 11. 2020. u 21:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prve dvije utakmice četvrtog kola Lige prvaka odigrane u ranijem terminu u srrijedu, počele minutom šutnje u povodu smrti Diega Maradone.

Grčki Olympiakos je izgubio 0:1 na svom terenu od Manchester Ciytja, dok je odlična Borussia Mönchengladbach uvjerljivo nadjačala Šahtar iz Donjecka rezultatom 4:0.

U Ateni su Građani poveli u 36. minuti. Na dodavanje Sterlinga mladi Phil Foden plasirao je loptu u kut mreže domaćina. Vratar Jose Sa bio je nemoćan.

Borussia je u Mönchengladbachu povela već u 17. minuti. Nakon duplog pasa Marcus Thuram je ušao u kazneni prostor, a tamo da je srušio Sergej Krivcov. Najstroža kazna dosuđena je potpuno opravdano, a nju je u 1:0 pretvorio Lars Stindl.

U 34. minuti već je 2:0. Stindl je izveo udarac iz kuta s desne strane, a u blizini prve vratnice se našao Nico Elvedi i zakucao loptu pored nemoćnog Pjatova.

Ukrajinci su uoči samog odlaska na odmor pali u još dublji rezultatski ponor. U prvoj minuti sudačke nadoknade Embolo vješto iz blizine matira Pjatova za 3:0.

Na 4:0 povisio je Wendt, izvevši slobodan udarac iskosa tako što je zapravo pokušao nabaciti loptu u kazneni prostor, no s obzirom da nitko od igrača je nije dirao ona je, na zaprepaštenje Pjatova, ona se od vratnice odbila u mrežu. Bilo je to u 77. minuti.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close