Utakmica se igra večeras

Borac pred derbi sa Sarajevo objavio motivacijski video

Derbi starih rivala u Banjoj Luci donosi utakmicu Borca i Sarajeva te se očekuje da tribine Gradskog stadiona budu poprilično ispunjenje tribine,
Sport / Nogomet | 25. 09. 2021. u 14:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ФК Борац Бања Лука (@fkboracbanjaluka)

Derbi starih rivala u Banjoj Luci donosi utakmicu Borca i Sarajeva te se očekuje da tribine Gradskog stadiona budu poprilično ispunjenje tribine, piše SportSport.ba.

Nekoliko sati uoči susreta Borac je na društvenim mrežama objavio motivacijski video kojim se pozivaju navijači na stadion.

"Pobjeda je moj jedini cilj, moj san, moja opsesija, moje sve ili ništa-sa tobom ja sam nepobjediv! Spreman sam da se borim, da kidam, da krvarim za svaki pedalj terena. Da zaboravim na bol, da uzvratim udarac - ti mi daješ snagu!

Ja sam Borac! Odlučan, odvažan, hrabar i nepokolebljiv. U Platonovoj ulici, uz tvoj huk, uz tvoj glas-ništa nas ne može slomiti! Zajedno, mi smo Velikan, koji nikada neće ustuknuti! Trebaš mi. Za novu pobjedu! Dođi na stadion!", navodi se u poruci.

U gradu na Vrbasu vladao je veliki interes za utakmicu, a u Borcu su odlučili da ulaz za žene i djecu do 10 godina bude besplatan pa je sa očekivati dobru posjetu.

Susret će početi u 19 sati.

Glavni sudac je Antoni Bandić nakon što je prethodno Elvis Mujić odlučio da otkaže suđenje.

Kopirati
Drag cursor here to close