Uz suca

Mostar: Napadnut i direktor Borca

"Nisam se osjećao sigurno na tribinama, imao sam i jedan napad. ''
Sport / Nogomet | 22. 09. 2021. u 11:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osim suca Topalovića, problema je nakon utakmice u Mostaru imao i direktor Borca Dejan Lukendić, koji je potvrdio da je fizički napadnut.

"Nisam se osjećao sigurno na tribinama, imao sam i jedan napad. Zahvalio bih ljudima iz Veleža, koji su bili korektni i koji su pokušali da sve organiziraju na najvećem mogućem nivou. Pojedinačne ispade navijača ne bih komentirao, verbalno nije problem, ali kada dođe do fizičkog kontakta, kao što je došlo, to nisu napravili pravi navijači Veleža. Domaćin je bio korektan i ljubazan, napravili su sve što je u njihovoj moći i ispalo je tako kako je ispalo. Što ja tu mogu", rekao je Lukendić za Klix.ba.

Podsjećamo, derbi 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Veleža i Borca iz Banja Luke bio je prekinut nakon upada navijača na teren.

Nakon pogotka Stojana Vranješa u 82. minuti za vodstvo gostiju od 2:0, navijači nezadovoljni suđenjem suca Sabrije Topalovića utrčali su u teren. Na meti su bili i igrači i stručni stožer Borca, a prisebnom reakcijom domaćina izbjegnuti su veći sukobi.

Utakmica je prekinuta, no tu nije bio kraj nemilim scenama. Huligani su naime, u tunelu Lendava presreli automobil u kojemu su bili suci. Palicama su razbili stakla i ubacili baklju u automobil koji je kasnije u potpunosti izgorio, a jedna osoba lakše je ozlijeđena.

Kopirati
Drag cursor here to close