Porazi Sassuola i Empolija

VIDEO I Bologna u Ligi prvaka, realna je opcija

Uspješna serija Empolija je stala nakon pet utakmica. Davljenik Cagliari je ugrabio tri boda, Jakub Jankto je zabio u 69. minuti za minimalnu ali vrijednu pobjedu.
Sport / Nogomet | 03. 03. 2024. u 21:33 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bologna je definitivno najveća priča ove sezone u Italiji. Sedam utakmica je ekipa bez poraza, danas je upisala šesti trijumf zaredom i trenutačno je na četvrtom mjestu, mogla bi zaigrati u Ligi prvaka što bi svakako bila velika senzacija.

Danas je Bologna otišla u goste Atalanti koji također želi ponovo u Ligu prvaka. Nakon današnje utakmice ekipa iz Bergama je u puno težoj situaciji. Jer je bez pobjede posljednje tri utakmice. Lookman jeste osigurao vodstvo Atalanti, koja se polako počela raspadati u drugom dijelu. U 57. minuti, Koopmeiners je zaustavio Saelemaekersa, penal je u gol pretvorio Zirkzee.

Video: Atalanta - Bologna 

Konačni preokret je uslijedio četiri minute kasnije. Škotski vezista slavnog prezimena Lewis Ferguson je sjajno pogodio volej sa ivice šesnaesterca za 1:2 i slavlje Bologne. Sead Kolašinac je odigrao cijelu utakmicu, Mario Pašalić je teren napustio u 62. minuti.

U odnosu na Bolognu, u potpuno suprotnom tonosu su igrači Sassuola koji tone prema drugoj ligi. Jer ovo danas je bio već šesti vezani gostujući poraz.

Da stvar bude gora, danas je Sassuolo poražen od direktnog konkurenta Verone. Čovjek odluke je bio Poljak Świderski u 79. minuti. Martin Erlić je odradio svih devedeset minuta.

Uspješna serija Empolija je stala nakon pet utakmica. Davljenik Cagliari je ugrabio tri boda, Jakub Jankto je zabio u 69. minuti za minimalnu ali vrijednu pobjedu.

Video: Verona - Sassulo 

S obzirom na tabelu, nisu mirni niti navijači Frosinonea ali i Leccea. Posebno nakon ovog nedeljnog susreta koji je završio bez pobjednika. Golom Cheddire, domaćini su vodili do 61. minuti, prije nego što će golman Cerofolini srušiti Krstovića u kaznenom prostoru. Krstović je preuzeo odgovornost ali je Cerofolini obranio njegov udarac. VAR je reagirao, golman Frosinonea je ranije krenuo s gol linije. Iz drugog pokušaja je Krstovič pogodio. Lecce ima 25 bodova na 13. mjestu, Frosinone bod manje na 16.

Kopirati
Drag cursor here to close