FourFourTwo

Boban i Prosinečki među 50 "najcool" nogometaša

Boban je na 30. mjestu ljestvice, dok je Prosinečki završio na 48. mjestu.
Sport / Nogomet | 10. 06. 2020. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: tportal / Prosinečki i Boban

Zvonimira Bobana i Roberta Prosinečkog ugledni britanski nogometni magazin FourFourTwo (FF2) uvrstio je na popis "najcool" nogometaša, piše u srijedu Večernji list.

Britanski nogometni magazin objavio je popis 50 nogometaša koji su bili najviše “cool” tijekom svojih karijera. Britanci su na taj popis uvrstili dva Hrvata, Zvonimira Bobana i Roberta Prosinečkog. Boban je na 30. mjestu ljestvice, dok je Prosinečki završio na 48. mjestu.

"Bio je član legendarne momčadi Milana koja je razmontirala Barcelonu u finalu Lige prvaka 1994. godine. Četiri godine poslije kao kapetan je Hrvatsku odveo do bronce na SP-u u Francuskoj. Unatoč tome, prva stvar koje se svi sjete kada pomisle na njega jest da je udario policajca", opisuju Bobana.

"Prosinečki je igrao za tri velika kluba: Real Madrid, Barcelonu i Portsmouth. Bio je tehnički nadaren ofenzivni veznjak. Ovaj Hrvat nije se sramio priznati da su mu slabosti cigarete i vraćanje u obran"”, stoji, pak, u opisu Prosinečkog u magazinu FF", piše Večernji list.

Kopirati
Drag cursor here to close